Specialisaties

Belegging

MVGM Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is.

Lees meer

Projectmanagement

MVGM Bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst bij verhuur of verkoop van uw bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu om kantoor-, bedrijfs- of winkelruimte gaat: onze specialisten zijn u graag van dienst.

Lees meer

Retail

MVGM Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is.

Lees meer

Logistiek

MVGM Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is.

Lees meer

Beleggen

MVGM, bedreven in vastgoedbeleggingen

MVGM werkt nationaal en internationaal voor particuliere beleggers, corporaties, multinationals en andere ondernemingen, overheid en fondsen. Wij hebben een uitgebreid trackrecord in advisering en begeleiding van aan- en verkopen van beleggingen. MVGM staat al jaren in de top 10 van landelijke beleggingsmakelaars van single assets en portefeuilles.

MVGM is een onafhankelijk adviseur voor vastgoedbeleggingen. Onze aanpak is degelijk. Daarnaast mag u vertrouwen op onze discretie en vindingrijkheid. U verwacht niet anders! We kennen de beleggingsmarkt van de aanbodzijde en van de vraagzijde. Een object beoordelen wij op kwaliteit, waardevastheid, ontwikkelingsmogelijkheden en levenscyclus. Over vastgoed wordt nagedacht! Wij maken vaak de vastgoedwensen van onze klanten waar.

Voor verkopers en kopers is de dienstverlening van MVGM vergelijkbaar. Centraal staan de relatie en het object. En het object kan natuurlijk ook een combinatie van beleggingsobjecten zijn. Daarover adviseren wij. Daarin begeleiden wij. Natuurlijk met als doel om te komen tot een voor u, onze opdrachtgever, een verantwoorde vastgoedbeslissing.

Dan doen we met veel inzet en betrokkenheid. Met kennis van de markt en van factoren die daarop van invloed zijn. Voor u, onze opdrachtgever. Als vastgoedconsultants komen wij in gesprek over tal van soorten vastgoed.

Kom in contact

Zoals bijvoorbeeld kantoorgebouwen, solitair en complexmatig, logistiek vastgoed, winkels en winkelcentra, tal van woonvormen, waaronder zorg-, jongeren- en studentenhuisvesting.

Wij benaderen elke opdracht als een uniek proces. Creatief kijken we naar aanpak of marketing. We gaan er voor om de meest haalbare opbrengst te realiseren. Dat is voor een verkoper iets anders dan voor een koper. Wij houden rekening met rendement, verhuurbaarheid, verduurzaming en alternatieve aanwending. Onze opdrachtgevers profiteren van ons uitgebreide netwerk van contacten in de wereld van het vastgoed.

De kracht van MVGM zit in:

 • Strategisch advies
 • Portefeuille optimalisatie
 • Large Mid Cap beleggingen
 • Sale & lease back constructies
Kom in contact

Projectmanagement

MVGM, bedreven in vastgoedbeleggingen

MVGM is een duurzame samenwerking aangegaan met SB Projects om voor haar klanten het volledige huisvestingstraject te kunnen verzorgen. SB Projects is gespecialiseerd in het realiseren van passende huisvesting bij de opdrachtgever.

Ons doel is voor u zorgdragen voor een passende huisvesting. Een juist kantoorconcept, gerealiseerd binnen de door u vastgestelde randvoorwaarden, draagt daar aan bij.

SB Projects werkt met een teamgerichte en integrale aanpak en heeft ruime ervaring op alle facetten van het huisvestingsproces. De werkwijze van SB Projects sluit mooi aan bij de werkzaamheden van MVGM: efficiënt maar met aandacht voor de klant. De wensen van de opdrachtgever worden uitstekend in het huisvestingsvraagstuk verwerkt, binnen het beschikbaar budget.

Kom in contact

Retail

MVGM, thuis in winkels

MVGM heeft met haar vele vestigingen een landelijk netwerk opgebouwd. Gedegen ervaring en professionaliteit worden gekoppeld aan plaatselijke en regionale kennis. Daardoor kan het makelaarsteam van MVGM zelfstandig ondernemers en landelijke filiaalbedrijven, beleggers, ontwikkelaars en gemeenten optimaal begeleiden in vastgoedvraagstukken.

MVGM is een onafhankelijk adviseur voor winkelvastgoed met ruime ervaring in:

 • Aan- en verhuur en aan- en verkoop
 • Taxaties en waardebepalingen
 • Huurprijsherzieningen
 • Heronderhandelingen
 • Research en locatieonderzoek

Solitaire winkelpanden in hoofd- en aanloopstraten, winkelcentra en beleggingsportefeuilles zijn ons speelveld. Onze kennis van de plaatselijke markt en de ondersteuning van onze researchafdeling geven ons inzage in de omzetgegevens van retailers en hun concurrentiepositie. Hierdoor kunnen wij gedegen analyses afgeven voor het nemen van vastgoedbeslissingen. Of het nu bijvoorbeeld gaat om een solitair pand of een ingewikkelde vastgoedconstructie met winkels en woningen, die uitdagingen gaan wij niet uit de weg!

De veelzijdigheid van MVGM vertaalt zich ook in het waarderen van winkelvastgoed en bij heronderhandelingen. Wij verrichten, veelal in samenspraak met ons landelijk taxatieteam, waardebepalingen en taxaties voor alle mogelijke -winkelvastgoed, bestaand en nog te ontwikkelen.

In opdracht van huurders of verhuurders en Rechtbanken worden onze winkelmakelaars geregeld gevraagd te adviseren bij een huurprijsherzieningsprocedure (artikel 7:303). Onze plaatselijke en regionale kennis van de retailomzetten en verhuurtransacties maken het mogelijk dat wij ons onderscheiden in dit specialistische segment.

De kracht van MVGM zit in:

 • Persoonlijk contact met een ervaren makelaar;
 • Lokale betrokkenheid en landelijke kennis;
 • Beschikbaarheid van big-data en overige research.
Kom in contact

Logistiek

De markt voor logistiek vastgoed wordt steeds complexer door alsmaar veranderende klantbehoeften en de eisen die gesteld worden aan bedrijfsruimten. De vraag naar hoogwaardige bedrijfsruimte blijft groeien. De behoefte aan maatwerkconcepten neemt toe. Vraag en aanbod hebben natuurlijk invloed op de marktwerking. De markt is zo in beweging dat er een permanente vraag is naar vastgoedbeleggingen.

Wilt u investeren in logistiek vastgoed of wilt u juist verkopen? Heeft u een bedrijfsruimte die u wilt verhuren? Of wilt u overgaan tot nieuwbouw en zoekt u advies en goede begeleiding bij dit proces? Welk vraagstuk op het terrein van logistiek vastgoed u ook heeft, samen bedenken we een oplossing die aansluit op uw ambitie en behoefte.

Ons team biedt ondersteuning bij het gehele proces van logistiek vastgoed en nieuwe distributiecentra. Of het nu gaat om verkoop of koop, huur of verhuur of desinvesteren of juist investeren in logistieke beleggingen, vanaf de start van het project, van de locatiekeuze tot inkoopstrategie, commerciële onderhandelingen en de inrichting van de nieuwe ruimte, werken wij graag met u samen.

Samen definiëren we uw opdracht. Wij hanteren gedetailleerde marktanalyses. Zo maakt u optimaal geïnformeerd de beste vastgoedbeslissing. Ontwikkel de strategie die het best aansluit bij uw omstandigheden en behoeften, dankzij onze ruime ervaring.

Kom in contact