Diensten

Verhuur en verkoop

MVGM Bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst bij verhuur of verkoop van uw bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu om kantoor-, bedrijfs- of winkelruimte gaat: onze specialisten zijn u

Lees meer

Aanhuur en aankoop

MVGM Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is.

Lees meer

MVGM Match

Naast onze full service dienstverlening biedt MVGM u ook ondersteuning als u graag zelf de verhuur of verkoop van uw pand wil verzorgen. U kent uw pand als geen ander en u wilt mogelijk zelf alle kandidaten spreken en de bezichtigingen doen, om al vroeg een goed beeld te hebben met wie u een lange termijn overeenkomst aan wil gaan.

Lees meer

Heronderhandelingen

Wij heronderhandelen voor u op basis van No Cure No Pay! Huisvestingslasten maken vaak een groot deel uit van de vaste lasten van uw organisatie. Voor de toekomst van uw organisatie zijn

Lees meer

Research en consultancy

MVGM Bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst bij verhuur of verkoop van uw bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu om kantoor-, bedrijfs- of winkelruimte gaat: onze specialisten zijn u graag van dienst.

Lees meer

Vastgoedtaxaties

MVGM Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is.

Lees meer

Verhuur en verkoop

Onze specialisten zijn u graag van dienst

MVGM Bedrijfsmakelaars zijn u graag van dienst bij verhuur of verkoop van uw bedrijfsmatig onroerend goed. Of het nu om kantoor-, bedrijfs- of winkelruimte gaat: onze specialisten zijn u graag van dienst.

Door de landelijke dekking en regionale spreiding van onze kantoren, is MVGM in contact met alle grote landelijke spelers op de huurders en verhuurders markt, maar ook op lokaal niveau goed ingeburgerd. MVGM is daardoor de lokale makelaar met kennis van zaken van wat er zowel lokaal, regionaal als landelijk speelt.

Dit op gebied van prijsontwikkeling, maar uiteraard ook op gebied van trends en ontwikkelingen.

Kom in contact

We adviseren u graag welke stappen u kunt ondernemen om uw onroerend goed beter aan de markt te kunnen brengen.

Onze dienstverlening gaat natuurlijk nog veel verder. Maar daarover informeren we u heel graag in een persoonlijk gesprek!

Mocht u niet van alle onze full service diensten gebruik willen maken, maar een specifieke ondersteuning wensen bij de aanhuur of verhuur, zijn we u daarbij ook graag van dienst. Dat kan middels onze deeldiensten of we maken voor u dienstverlening op maat.

Kom in contact

Aanhuur en aankoop

De MVGM Bedrijfsmakelaars

MVGM Bedrijfsmakelaars weet wat er in de markt speelt, welke transacties er in het verleden zijn gedaan en wat het huidige aanbod is. Ook weten we welk aanbod er nog op de markt gaat komen en welke ruimtelijke ontwikkelingen nog gaan plaatsvinden. Het vinden van nieuwe bedrijfshuisvesting is een vak. 

We kunnen u begeleiden in onder andere het maken van een juiste locatiekeuze, het besparen van huisvestingslasten en het maken van een programma van eisen.

We nemen graag voor u alle zorg uit handen van de eerste locatie oriëntatie tot het opmaken van de contracten en verzorgen van de oplevering.

Zodat u bezig kunt zijn met úw vak. En wij met het onze. Niet voor niets behoren wij tot de top van Nederland.

MVGM Match

Uw aanbod, uw regie: MVGM Match

Naast onze full service dienstverlening biedt MVGM u ook ondersteuning als u graag zelf de verhuur of verkoop van uw pand wil verzorgen. U kent uw pand als geen ander en u wilt mogelijk zelf alle kandidaten spreken en de bezichtigingen doen, om al vroeg een goed beeld te hebben met wie u een lange termijn overeenkomst aan wil gaan. Voor de ondernemer die de regie graag zelf houdt, is MVGM Match een ideale oplossing om op een voordelige wijze wel van alle voordelen van een bedrijfsmakelaar gebruik te maken.

Uw bedrijfspand verhuren of verkopen via MVGM Match Wat kunt u van ons verwachten:

 • U ontvangt een marktadvies van de makelaar. Wij maken voor u de objectinformatie op.
 • Wij laten voor u fotomateriaal maken bestaande uit een 11-tal foto’s, een 360 graden foto en video-slider, verzorgd door externe professionele fotograaf. Wij melden uw pand voor u aan bij het NVM uitwisselingssysteem.
 • Wij verzorgen een uitgebreide basisplaatsing op internet (Funda in Business, MVGM-site en indien gewenst op Ventu) gedurende het eerste jaar.
 • Wij verzorgen een presentatiepakket op Funda in Business (plattegrond(en),360 graden fotografie en videoslider).
 • U ontvangt van ons poster(s).
 • Uw kandidaten kunnen gebruik maken van de chatservice van MVGM.
 • U ontvangt direct inzage in statistieken achter de schermen van Funda In Business middels een unieke inlogcode.
 • U krijgt beschikking over exclusieve concrete leads; naar keuze per mail, telefonisch of per what’s app. U krijgt beschikking over een uitgebreide modelhuurovereenkomst.
 • Wij stellen u een model opleveringsrapport ter beschikking.

Wat verwachten wij van u? 

 • Aan- en verhuur en aan- en verkoop
 • Taxaties en waardebepalingen
 • Huurprijsherzieningen
 • Heronderhandelingen
 • Research en locatieonderzoek

Eenmalig tarief: €995,- te vermeerderen met BTW.
Maandvergoeding: €95,- per maand te vermeerderen met BTW.

Kom in contact

Heronderhandelingen

No cure no pay!

Wij heronderhandelen voor u op basis van No Cure No Pay! Huisvestingslasten maken vaak een groot deel uit van de vaste lasten van uw organisatie. Voor de toekomst van uw organisatie zijn bezinning over ruimtegebruik in relatie tot ruimtebehoefte, de betaalde huurprijs en bijvoorbeeld servicekosten items die belangrijk zijn, maar vaak niet de juiste aandacht krijgen. Vergeet daarbij ook de looptijd van uw huidige huurcontract niet.

Graag bieden wij u aan geheel gratis en vrijblijvend een beoordeling te maken van uw huidige huursituatie, ruimtebehoefte en huurcontract.

Wij werken bij heronderhandeling op basis van No Cure No Pay. Wij begrijpen namelijk dat ons advies voor u waardevoller is als daar ook een resultaat tegenover staat en investeren graag in een goede relatie met u.

Wij doen graag waar wij goed in zijn, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent! Wilt u meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact op!

Kom in contact

Research en consultancy

Data
Watson + Holmes is als dochteronderneming van MVGM, enkele jaren geleden gestart met het ontwikkelen van een datawarehouse waarin de data wordt samengebracht uit interne en externe bronnen. Watson + Holmes speelt hiermee in op de behoefte aan het transformeren van Big Data naar niet alleen optimalisatie (advies) in vastgoedexploitatie en -verhuur en -waardering maar belangrijker nog: predictive analysis. Door verbanden te leggen tussen informatiestromen kunnen we toekomstverwachtingen opmaken.

Datawarehouse en analysetool met maatwerk dashboards
Per onderwerp kunnen er verschillende dashboards beschikbaar gemaakt worden met bijvoorbeeld grafieken en kaartmateriaal die gemakkelijk te downloaden zijn in PDF, PNG of CSV. Lokale en regionale data kunnen met interactieve functionaliteiten afgezet worden tegen landelijke informatie en data vanuit voorgaande jaren.

Watson + Holmes visualiseert de door u gewenste data!
Bent u geïnteresseerd in meer informatie over Watson + Holmes? En bent u benieuwd of wij ook voor u analyses en rapportages kunnen opmaken? We vertellen u graag meer over Watson + Holmes en over de soorten jaarlijkse abonnementen en consultancy diensten die we kunnen aanbieden.

Property data analytics
Watson + Holmes heeft beschikking over data van onder meer de NVM, VBO, VastgoedPro, VGM NL, CBS, BAG, PropertyNL, Locatus en RDW samengevoegd met gegevens vanuit MVGM. Met een moderne software applicatie biedt Watson + Holmes uitgebreide analysetools en meerdere weergave- en presentatiemogelijkheden waarbij de gebruiker in staat is om zelf selecties te maken, bijvoorbeeld op:

 • Sociale demografie (leeftijd, gezinssituatie, omvang gezin en levensfase);
 • Sociale economie (inkomensschalen, opleiding, werksituatie en koopkrachtindex);
 • Omvang en samenstelling van de huizenmarkt;
 • Functioneren van de vastgoedmarkt;
 • Huishoudensopbouw;
 • Transactie referentiezoeker (op type object, transactiedatum, bouwjaar en oppervlakte).
Kom in contact

Vastgoedtaxaties

Vastgoedtaxaties voor inzicht in de waarde van vastgoed

 • Zoekt u helder inzicht in de waarde van uw vastgoed?
 • Wilt u meer grip op uw vastgoed portefeuille?
 • Weet u wat uw vastgoed momenteel oplevert?

De taxateurs van MVGM Vastgoedtaxaties helpen u met helder advies en gedegen taxaties, zodat u de juiste keuzes maakt die resulteren in optimalisering van het financieel (en maatschappelijk) rendement.

Specialistische taxaties

MVGM Vastgoedtaxaties behoort tot de top 3 van de grootste taxatieorganisaties van Nederland. Het team verzorgt voor uiteenlopende opdrachtgevers een grote verscheidenheid aan taxaties van kantoren, winkels, bedrijfsruimten of bijzondere objecten, leeg of in gebruik. Grootschalige woningcomplexen, nieuwbouw- of herontwikkelingsprojecten en (gezondheids)zorg kennen zelfs hun eigen specialistische taxateurs. Dit geldt ook voor exploitatiegebonden onroerend goed, zoals horeca, leisure en brandstofverkooppunten.

Kom in contact