Wat betekent uw vastgoed voor u?

Een plek om dromen waar te maken, een solide investering of juist een spaarpotje voor later? Of die droom of visie werkelijkheid wordt, is afhankelijk van de marktontwikkelingen en de beslissingen die u neemt. Wat uw vastgoed ook voor u betekent, MVGM helpt u.

MVGM is een autoriteit op het gebied van onroerend goed. MVGM is marktleider op het gebied van vastgoedmanagement in Nederland en behoort ook tot de Europese top 5. MVGM heeft al meer dan 70 jaar ervaring en is in die tijd uitgegroeid tot een leidende partij met internationale ervaring en een grondige kennis van de lokale dynamiek.

MVGM heeft zo’n 1.500 werknemers in 10 Europese landen actief vanuit meer dan 45 MVGM kantoren. MVGM ontzorgt haar klanten op het gebied van vastgoedmanagement, VvE beheer, uitvoeren van vastgoedtaxaties en de aankoop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerendgoed

Kom in contact
Kom in contact

Kernwaarden MVGM

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. MVGM ontzorgt haar klanten op het vlak van vastgoedmanagement, het uitvoeren van taxaties en de koop, verkoop, aan- of verhuur van bedrijfsonroerend goed.

MVGM wil door haar focus op kwaliteit, betrokkenheid en haar innovatieve kracht een optimaal resultaat voor opdrachtgevers creëren en daarmee toonaangevend zijn op de Nederlandse markt. De organisatie heeft een aantal kernwaarden die haar identiteit als geheel verwoorden:

Betrokken door onze dienstverlening af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgevers

Resultaatgericht door te streven naar optimaal rendement en door proactief in te spelen op veranderingen.

Innovatief gericht op vernieuwingen, verbeteringen en oplossingen.

Kwaliteit van onze dienstverlening door onze kennis, ervaring en gedrevenheid en onze aandacht voor duurzaamheid.

DE BRIK KERNWAARDEN VAN MVGM

MVGM creëert door haar focus op kwaliteit, betrokkenheid, en haar innovatieve kracht een optimaal resultaat en is daarmee toonaangevend op de Nederlandse markt.

Compliance