WINNARES HEEL HOLLAND BAKT, ANNA YILMAZ, VESTIGT ZICH IN AMERSFOORT AAN DE GROTE SINT JANSSTRAAT 4

Anna Yilmaz heeft met haar bedrijf ‘Anna Bakt’ een zeer aansprekend pand gehuurd nabij de binnenstad van Amersfoort. De ruimte, voorheen in gebruik als winkelruimte en atelier van Jans Pakhuys, ligt aan de Grote Sint Jansstraat 4 te Amersfoort. De winnares van Heel Holland bakt gaat hier een lunch-/tearoom vestigen met natuurlijk haar eigen bekroonde patisserie.

Op 3 februari 2019 won Anna Yilmaz in de finale van Heel Holland bakt en ging ze met de titel ‘Beste thuisbakker van Nederland’ naar huis. Anna woont in Amersfoort en was tot voor kort werkzaam bij de Koninklijke Marine. Na 10 jaar bij de marine te hebben gezeten, ruilt Anna nu haar uniform in voor de koksschort. Zij realiseert daarmee één van haar dromen: een lunch-/tearoom met een atelier waar workshops zullen worden gegeven. Anna Yilmaz verwacht, na verbouwing, haar  eigen patisserie in april 2021 feestelijk te kunnen openen.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfsmakelaars.

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw vastgoed? Bel ons dan op telefoonnummer 088 – 432 49 25. Wij zijn u graag van dienst!