Westpoort Vastgoed verkoopt kantoorpanden in Amersfoort en Ede aan Meerdervoort

Het kantoorgebouw aan de Henry Dunantstraat 32-40 in Amersfoort en het kantoorgebouw aan de Pascalstraat 15 in Ede wisselen van eigenaar. Beide gebouwen in handen van Westpoort Vastgoed zijn verkocht aan Meerdervoort®.

De transactie beslaat een oppervlakte van 3.550 m² in Amersfoort en 4.326 m² in Ede. Het kantoorgebouw in Amersfoort ligt aan de rand van woonwijk Zielhorst. Het kantoorgebouw in Ede is gelegen op bedrijventerrein Frankeneng. Beide gebouwen zijn multi-tenant verhuurd.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grootschalige retail locaties zoals woonboulevards.

Meerdervoort® is een investeringsmaatschappij, met in totaal gespreid over de gehele groep circa € 200.000.000,- assets under management. Zij genereren inkomsten voor hun cliënten door waarde te creëren met hun vermogen. Dit doen zij door duurzaam en zorgvuldig te investeren in vastgoed. Financiële risico’s voor hun cliënten beperken zij door bepaalde garanties en zekerheden af te geven. Het betreft hier in elk geval hypothecaire zekerheid.

MVGM Bedrijfsmakelaars trad op namens verkoper.