TACO BELL HUURT 396 M² WINKEL-/BEDRIJFSRUIMTE IN AMERSFOORT

Taco Bell heeft 396 m² gehuurd in Amersfoort. MVGM Bedrijfsmakelaars heeft de eigenaar, een particuliere belegger, begeleidt bij de verhuur van de winkel-/bedrijfspand voor een langjarige huurperiode. Het pand is gelegen aan de Varkensmarkt 9 te Amersfoort.

Glen Bell richtte 1962 de eerste Taco Bell vestiging in Downey, Californië. Vijf jaar na de opening van de eerste Taco Bell, was de toenmalige taco-kraam er klaar voor om een grote nationale onderneming te worden. Vandaag komt Glen’s nalatenschap tot uiting in de 6.000 Taco Bell restaurants overal ter wereld.

Taco Bell is een concept dat uit Amerika is komen overwaaien naar Nederland. Nadat Taco Bell zich in andere steden van Nederland heeft gevestigd is er nu ook een bezoekadres in Amersfoort. Bij Taco Bell kun je terecht voor kleurrijke, no-nonsense gerechten met een Mexicaanse twist.

De verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfsmakelaars. Taco Bell werd bij de totstandkoming van deze transactie begeleidt door Adhoc Horeca Makelaars.

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw vastgoed? Bel ons dan op telefoonnummer 088- 432 49 25. Wij zijn u graag van dienst!