RAEVEN EDELSMEDEN VOF HEEFT DE AUTHENTIEKE WINKELRUIMTE GELEGEN AAN DE GROTE GRACHT 22A TE MAASTRICHT GEHUURD

Raeven Edelsmeden VOF heeft de authentieke winkelruimte van ca. 103 m2 groot, gelegen op een A1-locatie in het historisch centrum van Maastricht gehuurd voor een periode van 5+5 jaar.

Ludy en Katya Raeven hebben samen sinds 2007 hun winkel en atelier gevestigd op de Grote Gracht in Maastricht. Al sinds het begin proberen ze vernieuwend en innovatief te zijn en hebben ze flink geïnvesteerd in kennis en materialen om hun sieraden van begin tot eind in eigen huis te kunnen maken.

Ludy heeft zijn opleiding gedaan op de, inmiddels opgeheven, Vakschool voor Edelsmeden in Amsterdam. Daarna is hij niet stil blijven zitten en volgde hij diverse cursussen en opleidingen op het gebied van stenen zetten, waaronder micropavé, en handgraveren. Inmiddels is Ludy 20 jaar edelsmid en zegt hij niet snel “nee” tegen een klant. Niet denken in problemen, maar in uitdagingen!

Katya heeft een commerciële opleiding gedaan en ook in deze sector gewerkt, maar als je samen met je echtgenoot een zaak begint, word je snel meegenomen door de passie en spanning die dit vak met zich meebrengt. Klanten helpen werkt toch net iets beter als je zelf ook kennis van zaken hebt. Na bijna 10 jaar in het vak en een gedegen opleiding tot Certified Diamond Grader bij de Hoge Raad van Diamant in Antwerpen zit ook dat wel goed. Zo wordt de commerciële achtergrond verenigd met vakkennis.

Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfsmakelaars Maastricht.