POLITIE KIEST VOOR MVGM!

Trots! Dat is het juiste woord om uitdrukking te geven aan onze gevoelens. In een periode waarin de vastgoedmarkt behoorlijk onder druk staat of nog komt te staan als gevolg van de economische gevolgen van Covid-19, hebben wij een heel belangrijke slag geslagen.

De Politie heeft, na het uitschrijven van een tender, gekozen voor de kennis, ervaring en bewezen prestaties van MVGM Bedrijfsmakelaars. Wij hebben de opdracht gekregen om, de Politie als hun vaste makelaar en vastgoedadviseur ter zijde bij het verkopen van bestaande of het acquireren van nieuw locaties van de Politie door heel Nederland. Voor de tender waren alle grote vastgoedadviseurs in Nederland uitgenodigd; wij kunnen wel zeggen de Eredivisie van het Nederlandse vastgoed.

 

De tender was voor alle betrokken een ware krachtmeting. In de opdrachtbrief staat dat het ons kantoor gegund is. En gunnen doe je omdat je iemand of in dit geval MVGM vertrouwt. Bij de Politie is integriteit een belangrijk beslissingscriterium. Die toets hebben wij ook met goed resultaat doorstaan. De opdracht gaat in op 1 mei 2020 en geldt voor een termijn van 4 jaar. In die periode van 4 jaar zullen wij op tal van manieren bijdragen aan de huisvesting van vele politiekantoren, klein en groot. De trots die wij nu voelen, kunnen wij MVGM breed gerust delen.