MVGM Bedrijfsmakelaars wint opnieuw Tender politie

MVGM Bedrijfsmakelaars heeft voor de derde keer op rij de tender gewonnen om de politie landelijk te ondersteunen bij haar vastgoed-activiteiten. De politie heeft MVGM Bedrijfsmakelaars als enige makelaar geselecteerd om haar landelijk bij te staan bij de verkoop van delen van haar vastgoedportefeuille en om haar als adviseur te begeleiden bij onder meer de verwerving en aanhuur van nieuwe locaties.

Beide rollen werden al eerder door MVGM Bedrijfsmakelaars uitgevoerd, ter zake van de verkoop in eerdere instantie met twee andere makelaars en voor wat betreft de adviesfunctie rol als enige makelaar. Bij de keuze voor MVGM Bedrijfsmakelaars heeft de politie laten meewegen dat de beantwoording door MVGM van de in het kader van de tender gestelde vragen van een goed inlevingsvermogen in de politie getuigt en bovendien volledig, concreet en goed bruikbaar is.

We zijn vanzelfsprekend reuze trots en vereerd dat we wederom door de politie zijn uitgekozen en zien er naar uit de samenwerking met de politie de komende jaren te kunnen continueren.