MOBILITY INVEST GROUP B.V. HUURT CIRCA 1.700 M² IN SMALLEPAD 32-36 IN AMERSFOORT

Mobility Invest Group B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst voor ruim 1.700 m² getekend in het kantoorgebouw aan het Smallepad 32-36 in Amersfoort.

Het gebouw wordt door verhuurder grootschalig gerenoveerd en geoptimaliseerd met uitgebreide hospitality voorzieningen op de begane grond. Er worden faciliteiten gecreëerd als een receptie, grab-and-go bar en diverse vergaderruimtes. Met de renovatie van de begane grond wordt gehoor gegeven aan de veranderende behoeften van kantoorgebruikers. Momenteel zijn in het gebouw nog drie aansluitende vloeren van in totaal circa 1.800 m² voor verhuur beschikbaar.

Mobility Invest Group B.V. is een merkonafhankelijke leverancier en dienstverlener aan organisaties die actief zijn als aanbieder van mobiliteit service diensten. Zij denken en ondersteunen mee bij de ontwikkeling, realisatie en uitvoering van het mobiliteits service concept. Mobility Invest Group B.V. verhuist van de Utrechtseweg 9 en 15 in Amersfoort naar het Smallepad en kiest voor deze locatie vanwege de centrale ligging, het hoogwaardige opleveringsniveau en de gemeenschappelijke voorzieningen.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in dit proces. MVGM trad op als adviseur namens de huurder bij deze transactie.