HET WANT 1 TE FRANEKER / VEILING 17 SEPTEMBER 2020

Voormalige politiebureau nabij de aansluiting op de A31. Totaal 705m² bruto-vloeroppervlakte en 14 parkeerplaatsen.

Meer informatie via www.hetwant1.nl

Het Want 1 te Franeker

Gesitueerd op een kleinschalig kantorenpark in Franeker-Noord, direct nabij de aansluiting op de A31, is voor verkoop beschikbaar het voormalige politiebureau, gelegen op een perceel van 3.070 m².

Het hoofdgebouw, gerealiseerd in 2005 , heeft een bruto vloeroppervlak van circa 705 m², verdeeld over begane grond (circa 357 m²) en verdieping (circa 348 m²), overwegend ingedeeld als kantoorruimte.

Losstaand van het gebouw bevindt zich op het afsluitbare terrein een stalling voor 2 auto’s annex berging, alsmede een voormalige wasplaats (carport) en een fietsenstalling.

Op het afgesloten terrein zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar en naast de hoofdentree aan de voorzijde nog eens 3 extra.

Het gebouw is gelegen aan de entree van het kantorenpark, op een goede zichtlocatie vanaf de doorgaande weg. Op het park zijn tevens de Rabobank en een gezondheidscentrum gevestigd.

Het politiebureau zal online worden geveild op donderdag 17 september 2020 via BOG Auctions. Tevens bestaat tot uiterlijk woensdag 16 september 2020 17.00 uur de mogelijkheid om een onderhandse bieding uit te brengen bij de notaris.

Voor meer informatie over de verkoopprocedure  en over het object zelf wordt verwezen naar de site www.hetwant1.nl.

Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats op vaste dagen. Aanmelden voor een bezichtiging vind plaats via de genoemde site.