circa 1600m² V.V.O Verhuurd in Driebergen Rijssenburg

MVGM Bedrijfsmakelaars heeft namens de eigenaar, een particuliere belegger, de verhuur van een gebouw ter grootte van circa 1.600 m² v.v.o. begeleid. De ruimte is verdeeld over een kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping. Dit gebouw aan de Hoofdstraat 248 te Driebergen-Rijssenburg is gelegen te midden van bossen en aan de landschappelijk aangelegde tuin.

Maupertuus, de nieuwe huurder van deze ruimte, is een particuliere school voor kinderen met leer- en/of ontwikkelingsproblemen en biedt al 27 jaar passend onderwijs op elk niveau aan kinderen van 7 tot 20 jaar. Vanwege de problematiek van de leerlingen is een rustige bosrijke omgeving een belangrijke voorwaarde voor Maupertuus.

Het gebouw blijft aan de buitenzijde in dezelfde staat maar wordt aan de binnenzijde geheel gerenoveerd. Gestreefd wordt om naar een energieneutraal gebouw te komen met minimaal energielabel A.

Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting begeleidde Maupertuus bij de aanhuur van de Hoofdstraat 248, wij bedanken Flip Overhagen voor de prettige samenwerking.

MVGM Bedrijfsmakelaars en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting wensen Maupertuus veel succes op deze nieuwe locatie.