BTE NEDERLAND B.V. HUURT 12.136 M² BEDRIJFS- EN KANTOORRUIMTE MET BUITENTERREIN IN BUNSCHOTEN.

BTE Nederland B.V. heeft voor haar dochteronderneming Vebo Beton & Staal 12.136 m2 bedrijfs- en kantoorruimte met buitenterrein gehuurd in Bunschoten. Onder begeleiding van MVGM Bedrijfsmakelaars is het gebouw aan De Kronkels 18 voor een langdurige periode verhuurd.

Vebo Beton & Staal wordt gevormd door de bedrijven Prefab Beton Vebo B.V. en Vebo Staal B.V. Beide bedrijven vallen, naast de zes andere betonbedrijven en een betontechnologischcentrum, onder de vlag van de BTE Groep.

Zowel binnen Nederland als elders in Europa speelt de BTE Groep een rol van betekenis in de productie van geprefabriceerde betonproducten en aanverwante producten. Vebo Beton & Staal vullen elkaar aan in het leveren van producten voornamelijk ten behoeve van de woning- en utiliteitsbouw waarmee elk gewenst gevelidee kan worden vormgegeven. Ondanks dat Vebo Beton & Staal al meer dan 60 jaar bestaat is het bedrijf helemaal bij de tijd.

Bij alle activiteiten maakt Vebo Beton & Staal weloverwogen keuzes met respect voor People en Planet.

De verhuurder Mileway werd bij het tot stand komen van deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfsmakelaars in collegialiteit met Snel ERA Makelaars.

Weten wat wij kunnen betekenen voor uw vastgoed? Bel ons dan op telefoonnummer 088 – 432 49 25. Wij zijn u graag van dienst!