AXIVATE HORECA SERVICES B.V. HEEFT NIEUWE KANTOORRUIMTE (CA. 300 M²) GEHUURD AAN DE DRIEHARINGSTRAAT 6 IN UTRECHT

De succesvolle onderneming Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, Eve Tilburg en sinds kort eveneens van vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!). De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

MVGM Bedrijfsmakelaars heeft de eigenaar, Vastned Retail Nederland, begeleid bij de verhuur.

Vastned is een beursgenoteerde Europese winkelvastgoedonderneming met focus op ‘venues for premium shopping’

Vastned investeert in geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden. Huurders van Vastned zijn sterke en toonaangevende internationale en landelijke retailers. De vastgoedportefeuille heeft een omvang van circa € 1,6 miljard.