ADRIAEN VAN OSTADELAAN 6A TE UTRECHT

Haarmode Descansa koopt winkelruimte te Utrecht

De winkelruimte is gelegen aan de drukke winkelstraat Adriaen van Ostadelaan 6A in Utrecht Oost. Er is een diversiteit aan winkels, zo zijn er o.a. een Plus supermarkt, Henri Bloem Wijnen, IJssalon Italia en Bar Beton in de directe omgeving gevestigd.

Haarmode Descansa is o.a. gespecialiseerd in het snijden van haar en het haar natuurlijk van kleur te kleuren. Het haar wordt verzorgd met Phyto producten, ongeëvenaard in zijn plantaardige samenstelling.

In de winkelruimte was voorheen QUALITOURS, reiswinkel gevestigd. QUALITOURS zijn professionele reisplanners. Dat houdt in, dat ze met elke reiziger proberen mee te denken over zijn of haar reiswensen. Het maakt niet uit, of een klant een door een reisorganisatie aangeboden pakketreis (of onderdeel daarvan) wenst, of een losse vlucht, hotelovernachting of autohuur.

MVGM Bedrijfshuisvesting heeft de winkelruimte verkocht voor een particuliere belegger en heeft tevens QUALITOURS geadviseerd bij de aanhuur van nieuwe winkelruimte gelegen aan de Adriaen van Ostadelaan 41 te Utrecht.