1,5 METER ECONOMIE IN KANTOREN

Nederland is bijna tot stilstand gekomen door het coronavirus. Zoals de mobiele matrixborden langs de weg ons momenteel vertellen: “alleen SAMEN krijgen we Corona onder controle”.

Momenteel werkt het overgrote deel van de Nederlandse werkende bevolking thuis, maar uiteindelijk zullen we de kantoorvloeren weer moeten bevolken. Corona lijkt nog wel even aan te houden, dus hoe voorkom je dat het coronavirus in de tussentijd jouw kantoor bereikt? SB Projects en MVGM Bedrijfsmakelaars helpen u graag hierbij.

Dit document richt zich op het scenario waarbij we ervan uitgaan dat deze maatregelen van tijdelijke aard zijn. Alle oplossingen die wij in document aanreiken zijn relatief eenvoudig te realiseren en weer te verwijderen.

Belangrijk is dat we bij het gebruik van kantoren afspraken, gedragsregels moeten opstellen en dat iedereen zich daaraan houdt.

Richtlijnen en adviezen van het RIVM worden gevolgd en wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zo doen wij er, met elkaar, alles aan om deze pandemie te bestrijden. De gezondheid van ons allen is op dit moment het allerbelangrijkst!